ljuvavardag.blogg.se

En helt vanlig vardag, en helt vanlig familj. Ljuv som få...

Mission impossible

Publicerad 2015-11-30 19:42:49 i Allmänt,

4-åring ritar snabbt teckning efter teckning. - Är den här fin mamma? - Ja den var fin, vilken härlig blå färg! Inget svar men ritar snabbt en ny. - Är den här fin? - Ja verkligen! Vad föreställer den? Ritar ännu en. - Är den här fin? - De är jättefina. Är det roligt att rita idag? Slänger bort teckningen och börjar på nästa. - Är den här fin? - Ja 4-åring brister i högljudd klagan; - Men jag kan ju aldrig rita fult!!! Jag vet inte hur man gör!!! Jag kan bara rita fint!!!

Var Butter och Prosit samma dvärg?

Publicerad 2015-11-28 13:07:52 i Allmänt,

Det jobbigaste när både jag och mina barn är sjuka är inte att man inte orkar hjälpa till att hålla humöret på topp när man själv mår dåligt. Det är inte heller att man inte har en chans att tycka synd om sig själv eftersom man har fullt upp att tycka om sin lilla. Det är inte ens jobbigt att toapappret tar slut när man som bäst behöver det eftersom alla går och snyter sig hela tiden. Nej det värsta är att precis när 1-åring äntligen fått lite ro trots en näsa som hon knappt kan andas genom, och somnar kloss på mitt bröst i behov av maximal närhet... då, just då, får jag en riktig hostattack och väcker henne igen.

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Ljuva mamman

Två fantastiska barn och en inte alltid lika fantastisk mamma. Speglar den ljuva vardagen i småbarnslivet med en stor portion humor. Och ja just det; en fantastisk pappa finnes det ju också!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela