ljuvavardag.blogg.se

En helt vanlig vardag, en helt vanlig familj. Ljuv som få...

Kurs i ordförståelse

Publicerad 2015-07-15 21:27:00 i 1-åring, 3-åring, städning, vardag,

Tänker på något en vän sa; jag fick lite tid över. Jag förstår ordens innebörd var för sig. Men i samma mening? Jag... fick... lite... tid... ÖVER?

Menade hon på allvar att det inte fanns någon tvätt som behövde hängas? Fanns det inga räkningar som behövde betalas? Fanns det inga golv som behövde damsugas? Fanns det inga barn som behövde aktivares? Fanns det inga fönster som behövde tvättas? Fanns det ingen diskmaskin som behövde tömmas? Fanns det ingen mat som behövde köpas? Fanns det inga bord som behövde torkas av? Fanns det inga barn som behövd nattas? Fanns det inga skor som behövde sorteras? Fanns det inga naglar som behövde klippas? Fanns det inga listor som behövdes skrivas? Fanns det ingen mat som behövde förberedas? Fanns det inga barn som behövde tröstas? Fanns det inga telefonsamtal som behövde ringas? Fanns det inga blommor som behövde vattnas? Fanns det inte...?

Nejdå det fanns lite tid över?

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ljuva mamman

Två fantastiska barn och en inte alltid lika fantastisk mamma. Speglar den ljuva vardagen i småbarnslivet med en stor portion humor. Och ja just det; en fantastisk pappa finnes det ju också!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela